Meniu
Cosul meu

Detalii Livrare

    Livrarea aparatelor de aer conditionat  pentru Bucureşti/Ilfov , în cazul achiziţionării aparatului împreună cu pachetul  de montaj , se face de către echipa de montaj  , la data şi ora stabilite de comun acord cu operatorii noştri.  

  •     În afara localitatii , pentru aparatele achiziţionate fără pachetul de montaj , livrarea se face prin curier rapid , iar costul transportului este calculat in functie de gretutatea produsului.
  •    Pentru livrarea aparatelor de aer conditionat in Bucuresti/Ilfov , fara achizitionarea pachetului de montaj , costul transportului este de 50 lei.
  •    Pentru aparatele livrate în afara oraşului Bucureşti/Ilfov vă putem asigura instalarea lor cu instalatori locali autorizaţi.
  •    Pentru aparatele de aer conditionat achizitionate cu pachetul de montaj in afara localitatii , pe distante mai mari de 30 km , livrarea se face contra cost tur-retur ,1,5 lei/km.

 

eClima.ro foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici